Kerstconcert -17 december 2017

Harmonie DSV geeft zondag 17 december een bijzonder kerstconcert in de sfeervolle kerk de Oude Ursula.
Vanwege grote belangstelling in voorgaande jaren zijn er twee concerten gepland: een om 13.30 uur en een tweede 15.30 uur.

We bieden u een afwisselend programma aan. Het orkest opent het concert met ‘ A Christmas Overture’ , er zullen kerstvertellingen zijn en verschillende korte muzikale intermezzo’s van diverse ensembles uit ons eigen orkest, met o.a. een trompet trio, een saxofoonkwintet en een harp-hobo duo. Geniet u van Tchaikovsky’s Notenkraker én van traditionele kerstliederen.
Het orkest staat onder muzikale leiding van Michael de Graaf.

Het belooft een prachtig en verrassend kerstconcert te worden!

Informatie kaartverkoop:

• Volwassenen: 8 euro
  • Donateurs: 5 euro  * ( op vertoon van persoonlijke uitnodiging)
  • Kinderen: 3 euro (t/m 15 jaar)

• De meiden van Spaansen – Oud Wulpendorp 1
  • Drukkerette Warmenhuizen – Dorpsstraat 165
  • Garage Schipper – ingang Dergmeerweg
  • Online via deze website; de bestelde kaarten worden niet opgestuurd, maar kunnen worden afgehaald voorafgaand aan het concert.
  • Aan de kassa voorafgaand aan het concert, indien voorradig.

• Locatie: Oude Ursulakerk
  • Adres: Dorpsstraat 93, 1749 AA  Warmenhuizen