Dirigent

Ton van de Kieft

Ton van de Kieft komt uit de klassieke muziek en was sinds 1985 althoboïst in het Nederlands Philharmonisch Orkest.

In 2010 heeft hij zijn functie als uitvoerend musicus ingeruild voor een baan als Orkestmanager bij hetzelfde orkest. Naast dirigentschappen in de Harmonie- en Fanfarewereld is Ton een fervent jazz liefhebber en heeft hij een grote liefde voor de bigband muziek. Zijn grootste doel is musici te enthousiasmeren en daarmee het publiek muzikaal te raken.

Ton dirigeert sinds 2004 bij Harmonie DSV, zowel het Harmonieorkest als het Opleidingsorkest.

Joep Broersen

Joep Broersen is zijn muzikale carrière begonnen bij de plaatselijke fanfare Hildegardis, waar hij al op jeugdige leeftijd promoveert tot drummer van de grote fanfare. Op invalbasis heeft Joep meegespeeld bij onder andere: Shell Harmonie Amsterdam en het INHolland.
In juli 2011 is Joep afgestudeerd als Docent muziek aan het Conservatorium van Haarlem en is hij actief als drum -en AMV docent bij Muziekschool Harenkarspel. Naast deze activiteiten is Joep sinds 1 augustus 2011 ook actief als Docent Muziek op het Trinitas College in Heerhugowaard op de locatie Han Fortmann waar hij 1e en 3e klassen les geeft. Joep maakt tevens deel uit van de band Funktional; een 6-koppige gezelschap dat zowel eigen werk als covers in het genre Funk en Pop speelt.

Joep is sinds 2015 bandleider bij de Slagwerkgroep van DSV.