Orkest

Harmonieorkest

Groepsfoto_totaal (7)Harmonie DSV heeft zich sinds de oprichting ontwikkeld tot een toonaangevende muziekvereniging en neemt een belangrijke plek in binnen het cultuurleven van Warmenhuizen. Naast muziek maken op niveau staat bij ons vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Mede door de unieke combinatie van muzikale kwaliteiten en plezier en vriendschap mag DSV zich met recht een unieke en bruisende vereniging noemen!

Door veel samenwerking met de basisscholen van Warmenhuizen, grote projecten, zoals Peer Gynt (2006), Harenkarstival (2008), Harenkarspel’s got talent( 2011) en het Jubileumconcert met Jeroen Zijlstra (2013) is Harmonie DSV een waar boegbeeld voor Warmenhuizen. Harmonie DSV is tevens aanwezig op tal van activiteiten die in het dorp worden georganiseerd en verzorgt jaarlijks een voorjaars-concert, en een kerst- of nieuwjaarsconcert.

Harmonie DSV is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Jong en oud is welkom. Iedereen kan lid worden en gebruik maken van de faciliteiten van Harmonie DSV. De instrumenten worden gratis ter beschikking gesteld aan de leden.

Kom eens vrijblijvend langs op maandagavond bij onze repetitie.

Het Harmonie orkest oefent op maandagavond bij Cafe de Ooievaar, Dorpsstraat 186, 1749 AK, Warmenhuizen 19:30 – 22:00 uur

Het Harmonieorkest staat onder leiding van Ton van de Kieft.

Klarinetten

Gerda Beukers, Heidi Blom-Piguillet, Carlijn Bruin, Cobie Dekker, Atie Dekker-Klaver, Susan van Dijk, Anneke Fenijn, Nel Goudsblom-Tesselaar, Annelies de Groot, Tineke Kruijer, Femie Ooijevaar, Karin Rijnboutt van Eden, Mara Smit, Jolanda Stroet-Kuster, Tiny Zoon-Kauffman, Jan Spijker(bas-klarinet)

Dwarsfluiten

Britt van den Berg, Christa Boekel, Hilde Ligthart,  Alan Nquyen(niet op foto), Mika Pronk, Rianneke Pureveen