Slagwerkgroep

De Slagwerkgroep bestaat uit zowel jeugd als uit volwassen enthousiaste muzikanten.
Bij voldoende jeugd wordt de groep gesplitst in jeugd/volwassen. Onder leiding van de bandleiders Theun en Joep wordt er een gevarieerd programma ingestudeerd, waarbij het ritmische slagwerk wordt aangevuld met melodisch slagwerk. De muziek is vooral Zuid Amerikaans, Afrikaans, Japans en Klassiek. Er wordt gespeeld op djembe, sabar, doun-doun, conga en verder kleine slagwerkinstrumenten.
Tijdens de (jaarlijkse) concerten van DSV neemt de Slagwerkgroep gezamenlijk, maar ook individueel deel, door ook een deel van het concert te verzorgen.

De Slagwerkgroep kan nog goed (ervaren) slagwerkers gebruiken.
Ook opleiding binnen de slagwerkgroep behoort tot de mogelijkheden.

De Slagwerkgroep repeteert op maandag van 16.30 – 18.00 uur in het Dorpshuis, Dorpsstraat 126, Warmenhuizen.

Wilt u meer informatie over de Slagwerkgroep van Harmonie DSV, of over lessen, neem dan contact op met de coördinator van de slagwerkgroep Marian Robert, 06-48161285 /  swg@harmoniedsv.nl .

De Slagwerkgroep staat onder leiding van Joep Broersen.

Leden Slagwerkgroep:

Cecile vd Berg, Petra Berkhout, Ineke Horio, Ada Jonker, Maritsca Koster, Nelleke Nannes, Wolly Overman, Mika Pronk, Silvia Pronk, Marian Robert, Jesse Rombout, Marja Schilder, Tijs Swinkels. Bandleider Joep Broersen.