Jubileumconcert – DSV 70 jaar

Harmonie DSV bestaat 70 jaar!
Dat gaan wij vieren met een Jubileumconcert op zaterdagavond 9 maart in Het Dorpshuis van Warmenhuizen. Tijdens dit concert zullen een aantal hoogtepunten uit het DSV verleden voorbijkomen, denkt u aan het ‘Harenkarstival’ spektakel (2008), ‘Peer Gynt’ met Frank Groothof (2006) en recent nog ‘Opera Straal’(2016). Een van de hoofdrolspelers hebben we weten te strikken voor dit jubileumconcert.

Wij blikken uiteraard niet alleen terug, wij gaan swingend de toekomst in met als thema ‘Amerika’ met o.a. An American in Paris,  West Side Story, filmmuziek van ‘Forrest Gump’, maar ook ‘The Voice Frank Sinatra’ zal niet ontbreken.  Dit alles natuurlijk onder swingende muzikale leiding van onze dirigent Ton van de Kieft.

Locatie: Dorpshuis Warmenhuizen
Adres: Dorpsstraat 126, 1749 AJ Warmenhuizen
Datum: zaterdag 9 maart
Tijd: 19.30 uur