Dirigenten

Rolf Hoogenberg:

Rolf Hoogenberg is als dirigent en muziekdocent aan verschillende orkesten verbonden en is ontwikkelaar van ‘Mijn Eerste Concert!’. Met zijn mensgerichte aanpak laat hij iedere muzikant op zijn of haar unieke wijze groeien.

Opleidingen: Conservatorium van Amsterdam Bastrombone Klassiek Bachelor of Music | Conservatorium van Amsterdam HaFaBra-directie Master of Music | Mind Academy Master-practitioner

Rolf Hoogenberg groeide op in Purmerend en kwam door zijn vader, die ook musicus is, al vroeg in aanraking met muziek. Al tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam werd hij als dirigent en muziekdocent benoemd bij verschillende orkesten. Hier deed hij ook de ervaring en inspiratie op die hem aanzette tot het ontwikkelen van ‘Mijn Eerste Concert’. De laatste jaren staat ook NLP centraal. Dit koppelt hij o.a. aan zijn kennis en kunde van het dirigeren. Hij verzorgt lezingen, workshops en trainingen over leiderschap, flexibiliteit, communicatie en samenwerken. Rolf is als trainer verbonden aan Rieel-organisatieverbeteringen.

Rolf dirigeert sinds januari 2020 bij Harmonie DSV .

Voor meer informatie over Rolf: https://rolfhoogenberg.eu

Leon Gouda:

Ik raakte op jonge leeftijd geïnspireerd door mijn vader. Daarna wist ik het zeker, ‘Ik word drummer!’. Hierdoor besloot ik muzieklessen te volgen bij de plaatselijke fanfare, waarna ik aan het conservatorium studeerde.

Als sessiemuzikant heb ik met veel plezier in verschillende formaties gespeeld. Zo begeleidde ik diverse musicals, music gala’s en speelde ik in de pop/rock formatie ‘Johnny Knows’, evenementenband ‘Drive’, 70’ /80’ formatie ‘Deja Vu’ en ben k ik vaste drummer bij ‘Legend’. Ik stond in het voorprogramma van ‘Di-Rect’, ‘Hans Dulfer’ en ‘Osdorp Posse’ en werkte samen met o.a. René van Koten, Ellen Evers, Marcel Visser, Nigel Brown en Jennie Lena.

Ik ben als slagwerkdocent verbonden aan:
m.v. Lamoraal van Egmont, Egmond aan den Hoef
Brassband Kunst naar Kracht, de Goorn
m.v. Creona, Wieringerwerf
m.v. Eensgezindheid, Egmond-Binnen
m.v. Onderling Genoegen, Krommenie
Muziekschool De Cultuurschuur, Wieringerwerf
Muziekschool Waterland, Purmerend

Sinds enige tijd werk ik als repetitor bij ‘Trompetterkorps Alkmaar’ en sta ik met veel plezier als dirigent voor de Slagwerkgroep van Dr. Nuijens.

Sinds februari 2020 ben bandleider/dirigent bij de Percussiegroep van DSV.

Voor meer informatie over Leon: leongouda.nl

Jantje van der Wurff:

‘Muziek is alles en alles is muziek. Geluiden, klanken, structuren, bedacht of per ongeluk. Als je luistert betekent het iets, raakt het je. Of niet. Als je geluid maakt besta je, raak je iemand. Of niet. Muziek is overal.

Jantje dirigeert vanaf september 2023 het Muzikest, het opstaporkest van Harmonie DSV.
Tevens dirigeert Jantje het schoolorkest van Hoge Ven & DSV

Voor meer informatie over Jantje: https://maatsoort.nl/