Rolf Hoogenberg

Rolf Hoogenberg is als dirigent en muziekdocent aan verschillende orkesten verbonden en is ontwikkelaar van ‘Mijn Eerste Concert!’. Met zijn mensgerichte aanpak laat hij iedere muzikant op zijn of haar unieke wijze groeien.

Rolf Hoogenberg is op 12 april 1984 geboren en woont in Stompetoren.
Opleidingen: Conservatorium van Amsterdam Bastrombone Klassiek Bachelor of Music | Conservatorium van Amsterdam HaFaBra-directie Master of Music | Mind Academy Master-practitioner

Rolf Hoogenberg groeide op in Purmerend en kwam door zijn vader, die ook musicus is, al vroeg in aanraking met muziek. Al tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam werd hij als dirigent en muziekdocent benoemd bij verschillende orkesten. Hier deed hij ook de ervaring en inspiratie op die hem aanzette tot het ontwikkelen van ‘Mijn Eerste Concert’. De laatste jaren staat ook NLP centraal. Dit koppelt hij o.a. aan zijn kennis en kunde van het dirigeren. Hij verzorgt lezingen, workshops en trainingen over leiderschap, flexibiliteit, communicatie en samenwerken. Rolf is als trainer verbonden aan Rieel-organisatieverbeteringen.
Voor meer informatie over Rolf: https://rolfhoogenberg.eu

Rolf dirigeert sinds 2020 bij Harmonie DSV .

Leon Gouda

Leon is sinds februari 2020 bandleider bij de Slagwerkgroep van DSV.