School & Opleidingsorkest

Opleidingsorkest

Voor leden die een instrument (leren) bespelen maar nog niet ver genoeg zijn om in Oplorkest_groepsfoto (6)het Harmonieorkest te spelen is er het Opleidingsorkest. In het Opleidingsorkest spelen leerlingen, maar ook een aantal muzikanten die al in het Harmonieorkest spelen. Zodoende kunnen de ervaren muzikanten de leerlingen op muzikaal gebied ondersteunen. Het Opleidingsorkest is daardoor een prima basis om door te stromen naar het Harmonieorkest. Het Opleidingsorkest van Harmonie DSV is toegankelijk voor alle soorten instrumenten (van fluit tot accordeon tot banjo) en voor jong en oud!! Dus het hoeft niet perse een blaas-instrument te zijn. Bij het Opleidingsorkest is het al mogelijk om na ongeveer een half jaar les aan te sluiten.

Het Opleidingsorkest verleent medewerking aan het Basisscholen project. Dit is een samenwerking met de basisscholen van Warmenhuizen.

Het Opleidingsorkest repeteert op maandagavond in het Dorpshuis Warmenhuizen van 18:30 tot 19:15 uur.

Wilt u meer informatie over het Opleidingsorkest van Harmonie DSV, of over muzieklessen neem dan contact op met de leerlingen- coördinator en/of coördinator Opleidingsorkest Femie Ooijevaar: 0226-391703/ j-ooijevaar@quicknet.nl.

Het opleidingsorkest heeft ivm corona afgelopen jaar een lastig jaar gehad. Momenteel zijn we aan het kijken of we deze weer op kunnen opstarten. Heb je interesse, meld je aan.

Schoolorkest

In september 2019 zijn we in samenwerking met de Hoge Ven gestart met een Schoolorkest. Op vrijdagmiddag, direct na schooltijd, van 13.00-14.00 uur repeteert het schoolorkest onder leiding van Jantje van der Wurff.
Zit je in groep 5, 6, 7 of 8, en zou je ook mee willen doen, én speel je op een instrument (maakt niet uit wat voor instrument) dan ben óók jij van harte welkom! Wil je eerst een keer komen kijken of je het misschien leuk zou vinden, kom dan vrijblijvend op een vrijdagmiddag langs.