het Muzikest & Schoolorkest

het Muzikest & Schoolorkest

 

Het Muzikest ( of Opstaporkest)

Ja, we gaan beginnen! Harmonie DSV blaast een opstartorkest nieuw leven in onder de naam “Het Muzikest”.
Op maandag 4 september is de kick-off van “Het Muzikest” o.l.v. Jantje van der Wurff.
Word je blij van muziek maken en ben je nieuwsgierig hoe het is om in het orkest mee te spelen? Dan ben je bij “Het Muzikest” van harte welkom!

Het maakt niet uit welk instrument je bespeelt, hoe jong of oud(er) je bent, je bent van harte welkom!
Wat wel van belang is, is dat je les hebt of minimaal een jaar les hebt gehad op het instrument waarmee je gaat meedoen.
Wil je ervaring opdoen in het meespelen in een orkest maar ben je al lid van een andere vereniging, dan is dat géén probleem! Je blijft gewoon lid van jouw vereniging.

Praktische zaken:
1. De repetities zijn iedere maandagavond van 18.30-19.15 uur in het Dorpshuis van Warmenhuizen.
2. Heb je muziekles via DSV of ben je lid van DSV dan zijn er geen kosten aan verbonden. Anders betaal je € 50,00 per jaar.
Voor verdere informatie en/of om je aan te melden kan je contact opnemen met Hanny Blankendaal: info@harmoniedsv.nl

Het Muzikest staat onder leiding van Jantje van der Wurff.

 Schoolorkest

In september 2019 zijn we in samenwerking met de Hoge Ven gestart met een Schoolorkest. Op vrijdagmiddag, onder schooltijd, repeteert het schoolorkest onder leiding van Jantje van der Wurff.

In het Schoolorkest spelen leerlingen, maar ook een aantal muzikanten die in het Harmonieorkest spelen. Zodoende kunnen de ervaren muzikanten de leerlingen op muzikaal gebied ondersteunen. Dit orkest is toegankelijk voor alle soorten instrumenten (van fluit tot accordeon tot gitaar). Dus het hoeft niet perse een blaas-instrument te zijn.

Zit je in groep 5, 6, 7 of 8, en zou je ook mee willen doen, én speel je op een instrument (maakt niet uit wat voor instrument) dan ben óók jij van harte welkom! Wil je eerst een keer komen kijken of je het misschien leuk zou vinden, kom dan vrijblijvend op een vrijdagmiddag langs.

Het Schoolorkest staat onder leiding van Jantje van der Wurff.