Opleidingsorkest

Opleidingsorkest

Voor leden die een instrument (leren) bespelen maar nog niet ver genoeg zijn om in Oplorkest_groepsfoto (6)het Harmonieorkest te spelen is er het Opleidingsorkest. In het Opleidingsorkest spelen leerlingen, maar ook een aantal muzikanten die al in het Harmonieorkest spelen. Zodoende kunnen de ervaren muzikanten de leerlingen op muzikaal gebied ondersteunen. Het Opleidingsorkest is daardoor een prima basis om door te stromen naar het Harmonieorkest. Het Opleidingsorkest van Harmonie DSV is toegankelijk voor alle soorten instrumenten (van fluit tot accordeon tot banjo) en voor jong en oud!! Dus het hoeft niet perse een blaas-instrument te zijn. Bij het Opleidingsorkest is het al mogelijk om na ongeveer een half jaar les aan te sluiten.

Het Opleidingsorkest verleent medewerking aan het Basisscholen project. Dit is een samenwerking met de basisscholen van Warmenhuizen.

Het Opleidingsorkest repeteert op maandagavond bij Café de Ooievaar van 18:30 tot 19:15 uur.

Wilt u meer informatie over het Opleidingsorkest van Harmonie DSV, of over muzieklessen neem dan contact op met de leerlingen- coördinator en/of coördinator Opleidingsorkest Femie Ooijevaar: 0226-391703/ j-ooijevaar@quicknet.nl.

Dirigent

Het Opleidingsorkest staat onder leiding van Ton van de Kieft.

Leden Opleidingsorkest

Klarinet: Carlijn Bruin, Cobie Dekker, Anneke Fenijn, Femie Ooijevaar, Anneke Raat, Jeannet Smit, Mara Smit,  Sindhu Takoer, Tiny Zoon
Dwarsfluit: Britt van den Berg, Christa Boekel, Alan Nquyen, Mika Pronk, Rianneke Pureveen
Saxofoon: Annemarie Jacobs, Georgina Dekker, Cecile Pronk
Trompet: Henwei Zeng
Bas: Kees van der Putten, John Ineke
Slagwerk: Richard Pureveen
Dirigent: Ton van de Kieft