School & Opleidingsorkest

School,- en Opleidingsorkest

 

Het School/opleidingsorkest is een samenvoeging van het opleidingsorkest DSV met leerlingen van de Hoge Ven. In het School/opleidingsorkest spelen leerlingen, maar ook een aantal muzikanten die al in het Harmonieorkest spelen. Zodoende kunnen de ervaren muzikanten de leerlingen op muzikaal gebied ondersteunen. Dit orkest is toegankelijk voor alle soorten instrumenten (van fluit tot accordeon tot gitaar). Dus het hoeft niet perse een blaas-instrument te zijn.

Het School/opleidingsorkest verleent medewerking aan het Basisscholen project. Dit is een samenwerking met de basisscholen van Warmenhuizen.

Het School/opleidingsorkest repeteert op vrijdagmiddag in de Hoge Ven.

Wilt u meer informatie over het School/opleidingsorkest of over muzieklessen neem dan contact op met de leerlingen- coördinator Femie Ooijevaar: 0226-391703/ j-ooijevaar@quicknet.nl.

 Schoolorkest

In september 2019 zijn we in samenwerking met de Hoge Ven gestart met een Schoolorkest. Op vrijdagmiddag, onder schooltijd, repeteert het schoolorkest onder leiding van Jantje van der Wurff.
Zit je in groep 5, 6, 7 of 8, en zou je ook mee willen doen, én speel je op een instrument (maakt niet uit wat voor instrument) dan ben óók jij van harte welkom! Wil je eerst een keer komen kijken of je het misschien leuk zou vinden, kom dan vrijblijvend op een vrijdagmiddag langs.