DSV zoekt nieuwe leden

EVEN VOORSTELLEN:
Wij zijn een enthousiaste muzikale slagwerkgroep en harmonieorkest in Warmenhuizen.

WAT DOEN WIJ:
De slagwerkgroep: wij spelen op Afrikaanse en Japanse trommels, zoals djembé, doun doun, surdo, xylofoon en conga. Onder leiding van Leon Gouda, een jonge muzikale bevlogen muziekdocent en bandleider.
Het harmonieorkest: wij zijn een enthousiast orkest die zowel hedendaagse muziek als ook sfeervolle klassieke muziek ten gehore brengt. Wij zijn regelmatig bij dorpsactiviteiten te vinden. Het orkest staat onder leiding van onze inspirerende dirigent Rolf Hoogenberg.

WANNEER SPELEN WIJ:
SWG: wekelijks op maandag in het dorpshuis van 16.30uur tot 18.00 uur.
Orkest: wekelijks op maandag in het dorpshuis van 19.30 tot 22.00 uur.

INTERESSE GEWEKT:
Kom vrijblijvend op maandag eens langs, en speel of trommel mee;
samen muziek maken…. je wordt er zo blij en vrolijk van.

INFORMATIE:
Kijk op deze site voor meer informatie, of stuur een email naar info@harmoniedsv.nl

Van deze borden staan er een aantal in Warmenhuizen; met dank aan FDS Signmakers Warmenhuizen.