Voorjaarsconcert – 75 jaar bevrijding

IN VERBAND MET CORONA IS DIT VOORJAARSCONCERT AFGELAST!

Dit voorjaarsconcert is de eerste keer dat onze harmonie een concert geeft o.l.v. de nieuwe dirigent Rolf Hoogenberg. We spelen o.a. Arabian Dances, spannende muziek met een vleugje oosterse mysterie en Trimbeka, een Nederlandse compositie die speciaal voor harmonie geschreven is.

Na de pauze staat de muziek in het teken van 75 jaar bevrijding. We  laten een medley horen van onvergetelijke nummers uit die tijd die door vertolkingen van Vera Lynn en Glenn Miller wereldberoemd zijn geworden en die iedereen kent: ‘In the mood’, ‘The white cliffs of Dover’ en ‘We will meet again’ zullen niet ontbreken én … meezingen mag. We brengen de sfeer van vroeger helemaal terug, niet alleen met muziek maar ook met mooie beelden van ‘Warmenhuizen bevrijdings – feesten1945’ uit het gelijknamige boek van Dirk Pronk. Helwig Meijer zal toepasselijke teksten verzorgen.

• Aanvang: 11:00 uur
  • Kaarten: € 5,-
  • Donateurs op vertoon van uitnodiging gratis
  • Jeugd t/m 17 jaar gratis