Kaartverkoop kerstconcert

Kerstconcert Harmonie DSV – zondag 22 december 2019

Het kerstconcert van Harmonie DSV is op zondag 22 december in de Oude Ursula kerk te Warmenhuizen. We zullen net als voorgaande jaren twee keer een concert geven.

Dit jaar is het niet alleen maar een kerstconcert. Onze dirigent Ton van de Kieft zal na 16 jaar zijn dirigeerstokje doorgeven aan onze nieuwe dirigent Rolf Hoogenberg.

We nodigen u dan ook graag uit om Ton uit te zwaaien en Rolf te verwelkomen.

Kaartverkoop:

• De Meiden van Spaansen, Dorpsstraat 44, 1749 AG Warmenhuizen
  • ‘t Warme Huisje, Theresiaplein 7, 1749 GX Warmenhuizen
  • Via de website: kaarten bestellen kan door een email te sturen naar kaarten@harmoniedsv.nl.
    zet in de email: naam, aantal kaarten volwassen/jeugd/donateur en voor welke tijd ( 2 uur of 4 uur). U ontvangt binnen 48 uur een email met een betaalverzoek van DSV.
    Donateurs kunnen kaarten kopen vanaf maandag 2 december.  7  December start de verkoop voor iedereen.
  • Aan de kassa voorafgaand aan het concert; indien voorradig.

Heeft u vragen over het bestellen van de kaarten: kaarten@harmoniedsv.nl.

Kaarten:

• Volwassenen: €8,-
  • Donateurs: €5,- *
  • Jeugd: €3,- (t/m 15 jaar)

• Locatie: Oude Ursulakerk
  • Adres: Dorpsstraat 93, 1749 AA Warmenhuizen
  • Datum: zondag 22 december
  • Tijd: 14.00 uur of 16.00 uur

*Donateurs:
Donateurs kunnen op vertoon van hun uitnodiging korting ontvangen op de entreeprijs bij de verkooppunten.