Harmonie DSV

Laatste nieuws

Voorjaarsconcert met thema ‘Tijd’

Harmonie DSV viert dit jaar haar 75-jarig bestaan en gaat dit vieren met o.a. haar voorjaarsconcert op zaterdag 1 april met het thema “Tijd”. De geschiedenis van Harmonie DSV gaat tot 75 jaar terug in de tijd en onder leiding van Rolf Hoogenberg maakt het orkest deze reis, van Wim Sonneveld tot Michael Jackson, van Bløf tot John Denver met Plácido Domingo en diverse bekende popsongs uit de jaren 80 en 90. Pieter de Groot, oud-Warmenhuizenaar, bekend van diverse musicalproducties, zal een aantal nummers zingen. De slagwerkwerkgroep o.l.v. Leon Gouda neemt ons mee naar diverse plekken op de wereld en tenslotte zal het schoolorkest van de Hoge Ven o.l.v. Jantje van der Wurff laten horen wat zij zoal in hun mars hebben, waarbij Sibrechje Mulder het schoollied zal zingen.

Datum: zaterdag 1 april
Tijd: 19:30 uur (zaal open 19:00)
Locatie: Dorpshuis Warmenhuizen
Entree: € 7,50 volwassenen / jeugd tm 15 jaar € 3,00 / donateurs € 5,00
Kaartverkoop: de meiden van Spaansen en ‘t Warme Huisje of aan de kassa, indien voorradig. vol = vol

Geslaagde workshop als start 75-jarig jubileumjaar

Ervaren- en amateurmuzikanten vieren samen het 75-jarige bestaan van Harmonie DSV

© Foto’s RedMouse – NHD

Harmonie DSV uit Warmenhuizen organiseerde zaterdag 11 maart een muziekmiddag met workshops voor leden en niet-leden, voor hout,- koperblazers en slagwerkers, om het 75-jarig bestaan van het orkest te vieren.

De middag wordt geopend met het gezamenlijk spelen van twee muziekstukken. Dit alles onder leiding van dirigent Rolf Hoogenberg. Daarna is het tijd voor de workshops.
Vier verschillende workshops worden gegeven door professionals, die onder andere technische aanwijzingen geven.
Als afsluiter gaat iedereen de muziekstukken weer gezamenlijk met elkaar spelen ,,Op het einde kunnen we even laten horen wat we vandaag geleerd hebben’’, aldus Hoogenberg.

Bron: NHD 12 maart

Word donateur van DSV

Beste donateurs en inwoners van Warmenhuizen e.o.,

Jong, oud, beginnend, gevorderd of jaren-niet-gespeeld? Maakt niet uit, want wij zijn opzoek naar jou! Het harmonieorkest en de slagwerkgroep kunnen heel goed nieuwe leden gebruiken. Het is hartstikke gezellig en dat alles o.l.v. de inspirerende dirigenten Rolf Hoogenberg (orkest) en Leon Gouda (slagwerkgroep). Kom eens een kijkje nemen op maandag in het Dorpshuis. Iedereen is van harte welkom.
Wie weet doe je mee met ons jubileumconcert.

75 JAAR HARMONIE DSV
In 2023 bestaat DSV 75 jaar. In dit kroonjaar willen we graag een prachtig en bijzonder concert geven in Warmenhuizen. Daar is een financiële ondersteuning door uw donatie van harte welkom.

U steunt ons toch zeker ook!
Wij stellen een minimum bijdrage van € 7,50 zeer op prijs.

Wilt u benaderd worden voor concerten en eventuele kortingen dan graag het bedrag overmaken via uw bank met vermelding  van uw donateursnummer (zie adressticker) of postcode met huisnummer.

Het rekeningnummer is:
NL23RABO 0124 4626 69 t.n.v. Harmonie DSV

Draagt u ons een warm hart toe, dan kunt u ook doneren via onderstaande QR-code:
(het bedrag is aanpasbaar)

of via onderstaande link:

Donateur DSV

 

Bedankt en tot ziens

Heeft u vragen: info@harmoniedsv.nl

Muziek verbindt basisschool De Hoge Ven en Harmonie DSV

Harmonie DSV en De Hoge Ven hebben hun muzikale samenwerking vergroot door het opzetten van een schoolorkest en de wens om de muzieklessen verder uit te breiden. De inwoners en bedrijven in Warmenhuizen worden uitgenodigd om dit unieke project financieel te steunen.

Klik hier voor meer informatie: Muziekproject DSV & Hoge Ven

Het Schoolorkest is voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig, er zijn géén kosten aan verbonden. Maar om het Schoolorkest te bekostigen, daar is wél geld voor nodig. En daarvoor doen wij een hartstochtelijk beroep op de inwoners en ondernemers in Warmenhuizen. De ervaring leert dat beide de gemeenschap in Warmenhuizen een warm muzikaal hart toedragen.
U wordt uitgenodigd om een donatie te doen, het bankrekeningnummer van het project is:

NL60 RABO 0110 2580 02 t.n.v. Harmonie DSV
onder vermelding van Muziekproject DSV-Hoge Ven.

Of scan de QR-code, let op bij gebruik van de QR-code kunt u het bedrag aanpassen.

Of klik op onderstaande link
( uw komt in een nieuw scherm om een iDeal betaling te doen, bedrag is aanpasbaar):

Muziekproject donatie

 

Nieuwe slagwerk instrumenten

Onlangs heeft DSV nieuw slagwerk aangekocht voor het orkest en de slagwerkgroep.

Door de aanschaf van het nieuwe slagwerk is er meer variatie mogelijk. Met name de slagwerkgroep had hier behoefte aan om nieuwe muziek in te studeren.

 

 

 

 

 

 

De aanschaf van het slagwerk is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.