HarmonieDSV

Laatste nieuws

Prins Bernhard Cultuurfonds actie 2021

Normaal gesproken wordt er elk jaar gecollecteerd door de leden van de cultuurverenigingen van Warmenhuizen voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit jaar is er een mobiele actie. Mede door een bijdrage uit dit fonds kunnen wij activiteiten blijven organiseren.
Wij willen u via deze gezamenlijke actie vragen om een gift te doen via de QR-code. De gift komt ten goede aan onderstaande verenigingen van Warmenhuizen.

De actie van 2021 is een gezamenlijke actie van:

  • Jongerenvereniging Base
  • Toneelvereniging Spot’70
  • Harmonie DSV

Alvast bedankt en tot ziens!

 

 

 

Er klinkt weer muziek!

Het Digi-orkest

In een orkest of ensemble spelen, wat missen we dat ontzettend!
Door corona alles stil gelegd, en geen muziek meer. 

Maar……..sinds januari 2021 is het harmonieorkest van DSV weer elke maandagavond digitaal aan het repeteren. Het was eerst even wennen, maar wat is het weer fijn om samen muziek te maken. We maken gebruik van het programma Jamulus, ieder vanuit zijn/haar eigen woonkamer. Dankzij de inspanning van onze dirigent Rolf Hoogenberg die dit mogelijk heeft gemaakt voor ons. 

Tevens heeft Rolf, in samenwerking met Muziekvereniging De Herleving Zwaag, het Digi-orkest georganiseerd. Samen spelen met andere muzikanten uit heel Nederland in een harmonieorkest dat realtime online samenspeelt via Jamulus. 

Ook een aantal leden van DSV hebben meegedaan met dit Digi-orkest, en een aantal doen mee aan het vervolg van het digi-orkest, wat in oktober mogelijk wordt afgesloten met een live concert.

Hieronder een opname van het Digi-orkest van 10 april.

Nieuws DSV

Binnenkort hopen we u meer nieuws te geven over de komende optredens en andere activiteiten.