Orkest

Harmonieorkest

Groepsfoto_totaal (7)Harmonie DSV heeft zich sinds de oprichting ontwikkeld tot een toonaangevende muziekvereniging en neemt een belangrijke plek in binnen het cultuurleven van Warmenhuizen. Naast muziek maken op niveau staat bij ons vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Mede door de unieke combinatie van muzikale kwaliteiten en plezier en vriendschap mag DSV zich met recht een unieke en bruisende vereniging noemen!

Door veel samenwerking met de basisscholen van Warmenhuizen, grote projecten, zoals Peer Gynt (2006), Harenkarstival (2008), Harenkarspel’s got talent(2011), Jubileumconcert met Jeroen Zijlstra (2013) en Opera Straal! (2017) is Harmonie DSV een waar boegbeeld voor Warmenhuizen. Harmonie DSV is tevens aanwezig op tal van activiteiten die in het dorp worden georganiseerd en verzorgt jaarlijks een voorjaars-concert, en een kerst- of nieuwjaarsconcert.

Harmonie DSV is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Jong en oud is welkom. Iedereen kan lid worden en gebruik maken van de faciliteiten van Harmonie DSV. De instrumenten worden gratis ter beschikking gesteld aan de leden.

Kom eens vrijblijvend langs op maandagavond bij onze repetitie.
Of stuur een email naar info@harmoniedsv.nl. 

Het Harmonie orkest oefent op maandagavond bij Dorpshuis Warmenhuizen, Dorpsstraat 126, 1749 AJ, Warmenhuizen 19:30 – 22:00 uur.

Dirigent

Het Harmonieorkest staat onder leiding van Rolf Hoogenberg.